Bra-Newphen Gel 1 Lt

Mai multe informatii
Featured Product No
Tip produs BRA-NEWPHEN GEL cu actiune bactericida, virucida, fungicida si tubercolicida, testat pe Adenovirus, Murine Norovirus, Poliovirus si impotriva SARS-Coronavirus si HIV
In stoc
SKU
Bra-Newphen Gel 1 Lt
117,81 RON 99,00 RON

BRA-NEWPHEN GEL - dezinfectant pentru maini sub forma de gel, se usuca repede si nu necesita clatire, produs avizat de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide (AVIZ NR. 451BIO/01/12.24).

CARACTERISTICI:

Linia BRA-NEWPHEN GEL  (PRIMAGEL PLUS) este un gel transparent dezinfectant testat dermatologic.  Produs  P.M.C. (Produs  Medico - Chirurgical)  pentru igiena imediată a mâinilor; acțiunea sa bactericidă garantează o dezinfectare sigură împotriva virusurilor și bacteriilor care se pot transmite în mod frecvent, cu ușurință, prin contact cu persoane și obiecte de orice fel. Eficacitatea sa a fost confirmată de mult timp prin numeroase certificări obținute:

-  Acțiune DEZINFECTANTĂ EN 1650

-  Acțiune BACTERICIDĂ EN 1500

-  Acțiune VIRUCIDĂ EN 14476

-  Acțiune împotriva HIV și SARS Coronavirus - Test San Raffaele

-  Aprobare EN 1499 – DEZINFECȚIA IGIENICĂ A MÂINILOR (prin spălare și prin frecare)

-  Aprobare EN-12791 – DEZINFECȚIA CHIRURGICALĂ A MÂINILOR, care îl face potrivit pentru utilizarea în sala de operație în conformitate cu prevederile îndrumărilor Organizației Mondiale a Sănătății. Declarat «neiritant pentru piele», ca urmare a testelor de iritare a pielii «Open Patch Test» efectuate la laboratoare certificate. Probele de stabilitate garantează faptul că, după 36 de luni, nu există modificări considerabile în raport cu caracteristicile chimico-fizice standard.

MICROORGANISME ȚINTĂ:

Produsul a fost testat pentru acțiune: Bactericidă, Fungicidă, Tubercolicidă, Virucidă.

DOZE ȘI MODALITĂȚI DE UTILIZARE

Aplicați gelul pe palme. Frecați bine atingând cu produsul toate părțile mâinilor: palma, dosul acesteia,  zonele dintre degete și unghii. Pentru cel mai bun rezultat, frecați activ pentru cel puțin 15 secunde. Dacă este necesar, repetați operațiunea. Se usucă rapid lăsând mâinile răcorite și fine.

Oriunde v-ați afla și în orice situație, sunt suficiente câteva secunde pentru o dezinfectare sigură a mâinilor. Probele de stabilitate asigură faptul că, după 36 de luni, nu există modificări considerabile în raport cu caracteristicile chimico-fizice standard.

COMPOZIȚIE

Alcool etilic 65 g

MOD DE AMBALARE./ CARTON

flacon 500 mL x 12 buc