Companie

Istoric Companie

Compania Service Industrial Chemical Cleaning SRL, este specializata in activitati de import de produse biocide si echipamente specifice activitatilor DDD,servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, 
Pe langa obiectul principal de activitate mentionat mai sus, in prezent este abilitata sa desfasoare si servicii de consultanta specifice domeniului de activitate.
Noul sediu administrativ este situat in Bucuresti, strada Lt. Av. Negel Gheorghe nr. 12, sector 6.

Incă de la infiintare, promovand un management performant, bine implementat si structurat la nivelul tuturor compartimentelor, si utilizand politici eficiente de marketing, societatea s-a impus ca o prezenta activa importanta pe piata serviciilor in domeniu.
Societatea dispune de o echipa de profesionisti si foloseste tehnici, echipamente si utilaje conforme cu standardele internationale si cu normele de mediu si protectie a muncii impuse de Uniunea Europeana.

Despre noi

Calitatea sta la baza produselor pe care le distribuim !
Produsele noastre fac diferenta !
Expertiza noastra si instruirea clientilor fac diferenta !

Nu este intamplator faptul ca, in afara producatorilor BlueLine, Best Pest, JT Eaton, SprayTeam al caror Importator unic suntem, mai multi fabricanti de produse PCO(Pest Control Operation) i-au oferit companiei Service Industrial Cleaning distributia produselor lor pe piata romaneasca(Gea-Italia, Seshin-Korea, OR-MA - Italia) ca sa numim doar cativa).
Toti membrii echipei noastre cred in importanta abilitatilor tehnice si profesionalism, versus neglijenta si improvizatie.
Lumea Controlului impotriva daunatorilor (Pest Management Control) parcurge o etapa noua, unde, non-profesionalismul nu va mai fi acceptat. Cumparatorii finali vor cere mai mult, vor apela la profesionisti antrenati si calificati.
Daca acesta este si scopul dvs., veti gasi un sprijin valoros si de incredere in Service Industrial Chemical Cleaning. Daca alegeti Service Industrial Chemical Cleaning, sunteti sigur ca va puteti baza nu doar pe un furnizor serios, ci si pe un consultant tehnic, care e mereu gata sa va raspunda la intrebari si e mereu in cautarea noilor solutii.

Compania Service Industrial Chemical Cleaning este Asociat Fondator al "A.N.O.DDD" - Asociatia Nationala a Operatorilor si Distribuitorilor in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie din Romania, 

Sistemul de Management al Calitatii

INTEGRAREA IN UNIUNEA EUROPEANA INCEPE CU CERTIFICAREA!

In urma auditului final efectuat in luna octombrie 2008 la sediul firmei Service Industrial Chemical Cleaning, echipa de audit a stabilit ca societatea noastra a aplicat si implementat cu succes sistemul de management al calitatii, indeplineste cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008, si au propus CERTIFICAREA acesteia.

Constatarile auditului:

Sistemul de management al calitatii implementat in S.C. Service Industrial Chemical Cleaning srl este:

  • - Conform cu cerintele standardului de referinta si cu criteriile de audit;
  • - Capabil sa asigure indeplinirea cerintelor de reglementare si contractuale;
  • - Eficace in atingerea obiectivelor specificate.

Certificarea sistemelor de management si a produselor reprezinta o prioritate pentru agentii economici in vederea alinierii acestora la cerintele Uniunii Europene in ceea ce priveste calitatea serviciilor si produselor.

De ce o Certificare a sistemului de management al calitatii ISO 9001/2001 ?

  • 1. IMAGINE DE EXCELENTA firmei si produselor!
  • 2. VALOARE ADAUGATA prin abordarea procesuala a calitatii in firma noastra!
  • 3.CONVINGEREA partenerilor ca firma noastra respecta reglementarile aplicabile, in vigoare!
  • 4. CRESTEREA prestigiului, imaginii si importantei firmei noastre in Romania si Uniunea Europeana!

Organigrama


Director General si Administrator Unic - Ec. Sorin Boaje
e-mail: sorin@sic.ro

Exp. Contabil - Alexandru Nita
e-mail: contabilitate@sic.ro

Director Marketing - Niculae Ianul
e-mail: marketing@sic.ro

Director vanzari-administrativ - Trofeo Razvan
email: vanzari@sic.ro

Responsabil Managementul Calitatii - Diana Boaje
e-mail: diana@sic.ro

Agenti DDD: 
- Trofeo Razvan
- Sorin Boaje
-
Ciprian Chivulescu 

Cenzor - Exp. Contabil Alexandru Nita
Traducator - Gianina Botezatu
Casa de Avocatura - Brasoveanu, Cernat & Asociatii
Medic Veterinar - Andreea Argeseanu
Resurse Umane - Elena Menteanu
Protectia Muncii - SC Saniserv Protect Consult SRL

Service Industrial Chemical Cleaning


1. Politica companiei referitoare la calitate este aceea de a comercializa produse care satisfac pe deplin nevoile clientului, respectand in acelasi timp standardele, legile si reglementarile nationale si internationale.

2. Compania este un lider in comercializarea urmatoarelor produse: insecticide, rodenticide, dezinfectanti, dizolvanti biologici, capcane adezive pentru monitorizarea si controlul daunatorilor din sectorul Sanatate Publica.

3. Managementul companiei a implementat si va pastra un sistem al calitatii care respecta standardul ISO 9001 : 2000.
Service Industrial Chemical Cleaning a luat asupra sa scopul operational de a proteja mediul inconjurator de poluarea aerului, a apei si a solului.

4. Managementul va crea si va intretine un program pentru intreaga companie, in cadrul caruia angajatii sunt parteneri in obtinerea scopurilor companiei. Compania isi priveste angajatii ca parteneri in procesul de respectare a calitatii, a cerintelor de mediu si de siguranta si incurajeaza orice initiativa a managerilor si angajatilor sai de a imbunatati procesele din cadrul companiei.

5. Compania va monitoriza in mod continuu toate activitatile sale si va aprecia in ce masura sunt indeplinite obiectivele sale privind calitatea si mediul.
Rezultatele obtinute vor servi apoi ca instrumente de luare a deciziilor pentru imbunatatirea ulterioara a calitatii produselor.

6. Managementul companiei va efectua verificari periodice ale sistemului de calitate cu scopul de a asigura, in mod eficient, respectarea standardelor pe termen lung. Pentru a-si atinge scopul, compania va stabili in fiecare an obiective clare, definitive si masurabile, inclusiv delegarea autoritatii si responsabilitatile de executie. Compania va aloca personal adecvat si resurse bugetare pentru a-si realiza obiectivele.

7. Compania va solicita participarea totala a managementului si a angajatilor sai. Compania va asigura transparenta informatiei si va sponsoriza un program cuprinzator de specializare.

8. Fiecare angajat in parte este considerat responsabil de a se asigura ca toate produsele comercializate de companie, cu care acesta are de-a face, respecta deplin criteriile de calitate, de mediu si de siguranta.

Septembrie 2008
Ec Sorin Boaje
Director General

Companie