Mod vanzare

Conditii de Vanzare

Caracteristicile produselor - Modificari

 • Producatorii Bleu Line si Best Pest isi rezerva dreptul de a efectua modificari la produse. Aceste modificari necesare si oportune nu trebuie sa altereze caracteristicile esentiale ale produselor;
 • - Imaginile furnizate in prezentul catalog sunt cu titlu de prezentare;

Comenzi, preturi si conditii de plata

 • - Se accepta doar comenzi mai mari de 100,00 Euro + TVA.
 • - Preturile din listele noastre de preturi nu sunt fixe si pot fi actualizate la costurile de productie ale producatorii Bleu Line si Best Pest din ziua expedierii.
  Preturile nu contin TVA.
 • - In caz de intarziere a platii fata de data stabilita, cumparatorul va trebui sa plateasca lui Service Industrial Chemical Cleaning dobanzile pentru intarzierea platii si cheltuielile asa cum sunt prevazute de legislatia in vigoare, dar si sa despagubeasca pe Service Industrial Chemical Cleaning, pentru eventualele daune.

Expedieri - Reclamatii

 • - Oricare ar fi termenele de expediere stabilite de catre parti, riscurile trec la cumparator in momentul in care marfa iese din depozitul Service Industrial Chemical Cleaning;
 • - Daca comenzile nu depasesc 1000,00 Euro + TVA, cheltuielile de transport vor fi trecute in factura sau vor fi suportate de destinatar; cheltuielile de transport vor fi suportate de catre noi in situatia in care marfa va fi achitata in aceeasi zi !
 • - Eventualele reclamatii cu privire la starea ambalajului, cantitate, numar sau caracteristici externe ale produselor (defecte evidente), vor trebui aduse la cunostinta Service Industrial Chemical Cleaning prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, in termen de maxim sapte zile de la data receptiei produselor. Eventualele reclamatii cu privire la defecte care nu pot fi observate in momentul controlului la receptia marfii (defecte ascunse) vor trebui sa fie aduse la cunostinta Service Industrial Chemical Cleaning printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire, in termen de maxim sapte zile de la data descoperirii, si nu trebuie sa se depaseasca douasprezece luni de la livrare. Este evident ca eventualele reclamatii sau contestari nu ii dau cumparatorului dreptul de a suspenda sau de a intarzia platile produselor care sunt obiect al contestarii, si nici ale celorlalte livrari. Nu se accepta returnari de marfa fara o autorizare prealabila scrisa de la Service Industrial Chemical Cleaning; in caz contrar marfa va fi reexpediata la expeditor, iar costul respectivei expedieri va fi suportat de acesta din urma.

Termeni de livrare

 • - Termenii de livrare indicati pe confirmarile de comanda nu sunt obligatorii. Eventualele intarzieri nu vor da dreptul la compensatii sau despagubiri pentru daune directe si/sau indirecte care nu sunt determinate de frauda sau de culpa grava a companiei Service Industrial Chemical Cleaning.
  Utilizarea produselor inregistrate la Ministerul Sanatatii si Familiei este conditionata de legile in vigoare.

Cum Comand?

Puteti cumpara orice produs prezent pe site-ul nostru in cativa pasi simpli:

 • 1. cautati produsele care va intereseaza si dati click pe butonul "adauga in cos".
 • 2. cand ati selectat toate produsele care va intereseaza, mergeti la "situatie cos" si dati click pe "detalii". Aici puteti sa schimbati numarul de bucati pentru un anumit produs sau puteti sa stergeti din produsele selectate.
 • 3. dupa ce terminati si aveti lista finala de cumparaturi, dati click pe "comanda". Completati formularul din pagina respectiva si apoi verificati comanda facuta, accesandu-va email-ul si urmarind instructiunile din email-ul trimis automat de sic.ro.

In acest moment comanda dumneavoastra a fost preluata de softul nostru, urmand sa fiti contactat de unul din agentii nostri pentru confirmare si pentru a stabili detaliile financiare si logistice.

Mod vanzare