Newcidal® Eto Plus

Mai multe informatii
Featured Product No
Tip produs Insecticid adulticid pe baza de Etofenprox și Tetrametrină
In stoc
SKU
Newcidal® Eto Plus
Cel putin 415,31 RON 349,00 RON

 

NEWCIDAL® ETO PLUS este un insecticid care acționează prin contact și ingestie. Are un efect puternic de eliminare și o persistență moderată. Substanțele active Etofenprox și Tetrametrină conferă produsului un efect de spectru larg. NEWCIDAL® ETO PLUS este foarte eficient în alungarea insectelor din cuiburi, are un efect rapid de eliminare și este un insecticid cu toxicitate redusă. NEWCIDAL® ETO PLUS este potrivit pentru tratamente de interior și de exterior. Este gata pentru a fi diluat în apă și poate fi utilizat cu pompe de presiune, nebulizatoare motorizate și generatoare de ceață termică.

Produs ideal pentru controlul insectelor zburătoare: muște (muscă de casă), țânțari (Aedes albopticus și Culex pipiens) și alte insecte zburătoare. Are o puternică activitate insecticidă în special împotriva gândacilor puturoşi. Insecte târâtoare: gândaci (gândaci negri de bucătărie), furnici (Lasius spp.) si alte insecte târâtoare.

DOZE ȘI METODA DE APLICARE

Pompele de joasa presiune (LV) împotriva insectelor târâtoare pentru medii interioare și exterioare: Diluați 150 mL în 10 L de apă (1,5%). Soluția insecticidă trebuie pulverizată în zonele infestate. 1 L de soluție poate trata o suprafață de 10 -20 m2.

Tratamente cu atomizoare ULV:
  -- împotriva muștelor, se diluează 100-150 ml în 10 L de apă (1-1,5%).
   - Împotriva țânțarilor, diluați 50 ml în 10 L de apă (1,5%). Soluția insecticidă trebuie pulverizată în zona de interes în raport de 1 L / 10-20 m2.

Tratamente cu generatoare de ceață caldă (Thermofogger): diluați 150 ml în 850 ml propilen glicol sau PHYTOROB®. Soluția trebuie utilizată pentru o suprafață de aproximativ 3.000 m3.

Utilizati produsele biocide cu atentie. Inaintea utilizarii, cititi eticheta si informatiile referitoare la produs !