New - Wall®

Mai multe informatii
Featured Product No
Tip produs Insecticid adulticid pe baza de Cipermetrina, Tetrametrina si Piperonil Butoxid, fara solventi
In stoc
SKU
New - Wall®
Cel putin 201,11 RON 169,00 RON

Atasamente produs

   

AVIZ Nr. ......BIO/.......

Caracteristici:
NEW WALL este un insecticid si acaricid sub forma de emulsie apoasa cu Cipermetrina, Tetrametrina si Piperonil Butoxid (pe baza de piretroizi sinergizanti) cu un efect de soc rapid si remanenta indelungata; contine solventi biodegradabili care nu produc substante periculoase in faza de descompunere.

Acesta este un insecticid concentrat cu acțiune triplă (eliminare, îndepărtare și acțiune reziduală) de combatere a dăunătorilor din interior dar şi de la exterior. Acțiunea insecticidului cu spectru larg persistă câteva săptămâni (4-6), în funcție de mediul tratat. Tratamentele pot fi extinse si la gazon, gard viu, tufișuri, alei împânzite de copaci, pentru protecția împotriva țânțarilor și căpușelor.

Specificatii:
Compozitie:

100 gr de produs contin:
Cipermetrina min 92% (cis / trans: 40/60)  4,35 g
Tetrametrină min 95%:  0,8 g
Piperonil Butoxid min 94%:  2,4 g
Coformulanti pana la 100 gr

 Detalii:
Insecte zburatoare:

  • in interior: Diluati 1,2-1,6% (120-160 ml in 10 l de apa) in functie de nivelul de infestare si pulverizati pe suprafete (pereti, podele, etc.). Cea mai mare doza este potrivita pentru controlul mustelor. 
  • In exterior: Folositi o doza de1,2-1,6% (120-160 ml in 10 l de apa) pe peretii exteriori ai cladirilor, in piete, sub garduri si arbusti. etc.

Pentru tratarea spatiilor verzi se recomanda pulverizarea uniforma, fara a uda prea mult vegetatia.

Insecte taratoare:

  • in interior: diluati 2-3% (200-300 ml in 10 l de apa) in functie de gradul de infestare si de insectele respective si pulverizati pe suprafete, in crapaturi, pe plinte, etc. Cea mai mare doza se va folosi pentru gandaci. 
  • In exterior: doza de 2-3% (200-300 ml in 10 l de apa) pe peretii exteriori ai cladirilor, pe trotuare, in piete.

NEW WALL poate fi utilizat si in amestec de 2% cu solventi petrolieri sau pe baza de glicol (intre 40 - 120 ml in 10 l de solvent PHYTOROB) pentru utilizarea cu echipamente de ceata calda (thermofogger).

Tratamente în aer liber cu atomizoare: 20-80 ml în 10 L de apă (0,2 - 0,8%).

Utilizati produsele biocide cu atentie. Inaintea utilizarii, cititi eticheta si informatiile referitoare la produs !