Nuvacid® 50

Mai multe informatii
Featured Product No
Tip produs Insecticid adulticid pe baza de Tetrametrina si Piperonil Butoxid, fara solventi
In stoc
SKU
Nuvacid® 50
Cel putin 201,11 RON 169,00 RON

    

AVIZ 4722 BIO/18/12.24

Caracteristici: 

NUVACID® 50 este un insecticid concentrat cu un efect excelent de doborâre (Knock-Down) și un spectru larg de acțiune pentru combaterea vectorilor și dăunătorilor atat în interior cât și în aer liber.

Datorită toxicității sale scăzute pentru oameni și animale, joacă un rol fundamental în controlul rapid al vectorilor microorganismelor patogene.

Specificatii: 
Compozitie:
100 gr de produs contin:

Tetrametrină pură: 2,85 g (= 23,9 g / l)
Piperonil Butoxid pur: 13,86 g (= 116,4 g / l)
Coformulanti pana la 100 gr

Insecte țintă:

Insecte zburătoare: muște și țânțari (inclusiv țânțari tigru), insecte produse alimentare.

Insecte târâtoare: gândaci de toate tipurile, purici, capuse, paraziți de depozite și alte insecte de interes sanitar.

Acarieni

MODALITĂȚI DE FOLOSIRE ȘI DOZE DE LUCRU:

NUVACID 50 poate fi folosit cu pompe normale manuale și cu atomizatoare-pulverizatoare cu volum normal și cu volum redus.

Utilizare la volum normal

Tratarea suprafețelor:

a)      împotriva gândacilor, moliilor, gândacilor de făină, acarienii din praf și muște: folosiți 1,5% NUVACID 50 și anume: o cantitate de 150 ml de produs pentru 10 lt de apă, având grijă să distribuiți uniform amestecul obținut, în colțuri, fisuri, crăpături, în punctele de tranzit ale insectelor și pe suprafețele unde se opresc de obicei. Soluția pregătită astfel este suficientă pentru tratarea unei suprafețe de 20 m2.

b)      Împotriva țânțarilor, folosiți 1% NUVACID 50 (100 ml pentru 10 lt de apă) având grijă să distribuiți uniform amestecul obținut pe suprafețele unde se așază de obicei țânțarii.

Tratamente împotriva țânțarilor în spațiile verzi sau pe vegetația arboricolă: folosiți 1,5% NUVACID 50 (150 ml in 10 lt de apă) având grijă să distribuiți uniform amestecul obținut, evitând scurgerea picăturilor.

 

Folosire la volum redus (cu pulverizator la cald sau la rece)

Împotriva insectelor zburătoare 50-75 ml per 300 m3;

Împotriva insectelor târâtoare 75/100 ml per 300 m3;

În cazul în care este necesară creșterea volumului lichidului pulverizat pentru o mai bună distribuire a produsului și/sau pentru exigențe speciale, trebuie adăugați diluanți compatibili cu echipamentul folosit.

Lăsați produsul pulverizat să acționeze având grijă să mențineți încăperea perfect închisă. După 2-4 ore, deschideți și aerisiți spațiile înainte de folosirea din nou a încăperilor. Îndepărtați animalele înainte de folosire.

Tratamente cu Nebulizatoare ULV (ceata rece) - apa folosită pentru dilutie poate fi înlocuită cu solvenți NEWSOL® sau BIOSOL® NEW

Tratamente cu ceață termică (caldă): amestecați preventiv NUVACID® 50 cu solventul PHYTOROB®.

Utilizati produsele biocide cu atentie. Inaintea utilizarii, cititi eticheta si informatiile referitoare la produs și modul de utilizare !