Livrarea comenzilor

Dupa ce ati ales produsele si/sau echipamentele pe care doriti sa le comandati, ati verificat cosul de cumparaturi si ati dat click pe butonul "Finalizeaza comanda", se deschide un formular unde trebuie sa completati cu datele dumneavoastra (daca sunteti logat, apar automat datele inregistrate la ultima comanda).

Daca doriti o alta adresa de livrare, bifati casuta "Doresc o adresa de livrare diferita" si se prelungeste formularul cu noua adresa de livrare. In pasul doi al formularului alegeti modalitatea de livrare, bifand una din optiunile existente. Puteti alege sa va fie trimis coletul prin Curier rapid sau sa ridicati coletul direct de la sediul companiei noastre, la adresa indicata in sectiunea "Contact".

Taxele de livrare sunt operate de :

 • prin Curier rapid (Fan Courier) - sunati pentru detalii si tarife exacte pentru alte orase din tara
 • prin Curier rapid (Fan Courier) - sunati pentru tariful exact pentru Bucuresti

Livrarea prin curier se poate face doar in aria de acoperire a firmei de curierat. (peste 1350 de locatii). Pentru locatiile neacoperite de catre firma de curierar, veti avea disponibila expedierea prin Posta Romana.

Efectuarea livrarilor de produse si echipamente in Bucuresti:

 • la un interval de 24-48 ore prin Fan Courier la costul de 11,78 lei, TVA inclus pentru colete de pana la 1 kg. Pentru fiecare kg in plus, se va achita un cost suplimentar de 0.9 lei/Kg.

Efectuarea livrarilor in restul tarii:

 • livrarea se poate face pe intreg teritoriul Romaniei, dar si in orice alta tara din Europa. Va rugam sa ne contactati pe email pentru a verifica costul aferent transportului 
 • livrarile se fac in termen de 24 - 48  ore de la data confirmarii comenzii de catre consultantii de vanzari. Comenzile lansate vineri se vor onora cel mai devreme luni.
 • livrarea comenzii prin curier rapid se face in orele de program ale firmei de curierat, respectiv 9-16, de aceea va rugam sa indicati in formular, adresa la care puteti fi gasit intre aceste ore.
 • 15.38 leiTVA inclus pentru colete. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0.9 lei/kg, TVA inclus.
  Daca doriti sa se efectueze livrarea si in afara localitatilor unde exista sedii Fan Courier, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km, TVA inclus, in plus.
  Exemplu: 1 colet cu greutatea de pana la 1 kg care urmeaza a fi expediat la cca 60 km distanta de cel mai apropiat sediu Fan Courier, va avea un cost final de 69.38 lei, TVA inclus (15.38 + 60x0.9  lei). Lista completa localitatilor cu sedii Fan Courier o puteti accesa cu un simplu click, aici.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 4999 RON, transportul este gratuit !