Brodibleu pasta

Mai multe informatii
Featured Product No
Tip produs Momeala rodenticida gata de folosit sub forma de pasta proaspata
In stoc
SKU
Brodibleu pasta
Cel putin 444,11 RON 373,20 RON

    

CERTIFICAT RECUNOASTERE MUTUALA Nr. RO/2016/0162/MRA/IT/2014/00228/AUT

Specificatii:
BRODIBLEU PASTA este o momeală rodenticidă gata de folosit pe bază de substanţă activă anticoagulantă, denumită brodifacum, eficientă împotriva şoarecilor de casă (Mus musculus), a şobolanilor (Rattus norvegicus) şi a şobolanilor negri (Rattus rattus) chiar şi în urma unei singure ingestii. Formula constă într-o „pastă proaspătă” agreabilă pentru toate speciile de rozătoare indicate. Acest produs nu alertează alţi membri ai populaţiei de rozătoare şi nu creează suspiciuni în rândul acestora. BRODIBLEU PASTA conţine o substanţă amăruie, pentru a reduce riscul de a fi înghiţită de către copii.
BRODIBLEU PASTA poate fi utilizat în interiorul şi în vecinătatea clădirilor industriale (depozite şi hangare), în clădiri civile, locuinţe, subsoluri, garaje, spaţii de depozitare şi grădini. 
La cerere, poate fi aromatizat cu arome de ciocolata, branza, peste, capsuni, vanilie.

Dozele recomandate sunt:
BRODIBLEU PASTA se aplică prin intermediul staţiilor de intoxicare rezistente. Momeala este aşezată şi fixată în interiorul acestora. Staţiile şi punctele în care sunt aşezate acestea sunt controlate la fiecare 7 zile, iar momeala consumată este înlocuită.
Strategia de lucru:

  • Şoarecele de casă (Mus musculus): 2 staţii de intoxicare (cu 20 g de pastă în săculeţ de hârtie fiecare) la o suprafaţă infestată de 100 m2 (40 g de momeală la 100 m2)
  • Şobolanul (Rattus norvegicus) şi şobolanul negru (Rattus rattus): 3-5 staţii de intoxicare (cu 20 g de pastă în săculeţ de hârtie fiecare) la o suprafaţă infestată de 100 m2 (60-100 g de momeală la 100 m2)

Caracteristici:

Compozitie:
100 gr de produs contin:
Brodifacoum - 0,005%
Denatonium Benzoat - 0,001%
Suporturi alimentare, atractanti pana la 100 gr

Detalii:
Produsul este gata de folosit şi trebuie să fie utilizat conform modurilor de dozare de mai sus. 
Ambalajele interioare cu doze prestabilite trebuie manipulate cu grijă şi aşezate în dispozitive adecvate, pentru a evita acţiunea agenţilor meteorologici, ingerarea de către animalele nevizate sau dispersia în natură.
Monitorizaţi zona infestată şi aşezaţi recipientele cu momeală lângă cuiburi, acolo unde pot exista rozătoare. Evitaţi atingerea produsului cu mâinile goale şi utilizaţi mănuşi adecvate.

Utilizati produsele biocide cu atentie. Inaintea utilizarii, cititi eticheta si informatiile referitoare la produs.