Blucyp® EC Plus

Mai multe informatii
Featured Product Yes
Tip produs Insecticid in emulsie concentrată pe baza de Cypermethina pura si Gerianol pur
In stoc
SKU
Blucyp® EC Plus
Cel putin 213,01 RON 179,00 RON

Atasamente produs

    

BLUCYP EC PLUS este un insecticid in emulsie concentrată acționeaza prin contact și ingestie. Tehnologia SPRING (Solution Petroluem-free Reinforce Insecticides New Generation) garantează o formulare ecologică datorită prezenței coformulanților de ultimă generație. Produsul are un efect de combatere rapid și persistent, precum și repelent împotriva diferitelor tipuri de insecte datorită prezenței geraniol

Specificatii:
Compozitie:
100 gr de produs contin:

Cipermetrină pură (Nr. CAS 52315-07-8)    - 9 gr
Geraniol pur (Nr. CAS 106-24-1)              - 0,5 gr
Coformulanți necesari pentru 100           - 100 gr

Detalii:
Mod de utilizare:

BLUCYP EC PLUS se foloseste dupa diluarea in apa cu metodele si dozele descrise mai jos. Soluția astfel obținută poate fi utilizată cu pulverizatoare electrice sau manuale obișnuite, pompe de rucsac, lănci și/sau atomizoare, nebulizatoare ULV la rece și sisteme fixe automate de nebulizare exterioară.

Produsul poate fi utilizat în interiorul locuințelor/cladirilor pentru tratarea pereților, podelelor, plintelor, stâlpilor de uși și ferestre, colțuri, fisuri, crăpături, etc. precum și pe pereții exteriori ai clădirilor, trotuare, alei, piețe și oriunde se remarcă prezența unei infestări.

Tratamente de suprafețe interioare:
Muște, țânțari, gândaci, furnici, pureci și căpușe: diluați 50 ml de produs în 5 litri de apă și tratați 100 mp de suprafata.

Tratamente de suprafețe exterioare
Muște și gândaci: diluați 50 ml de produs în 5 litri de apă și tratați 75 mp de suprafata.
Țânțari, furnici, pureci și căpușe: diluați 50 ml de produs în 5 litri de apă și tratați 100 mp de suprafata.

În tratarea vegetației împotriva tantarului tigru, diluați 50 mL de produs în 5 litri de apă și stropiți uniform tufișurile ornamentale, gardurile vii, plante de exterior, pajiști și grădini cu o suprafață totală de 100 mp. Evitați scurgerea și folositi produsul cu precădere în orele cele mai răcoroase ale zilei.

Utilizati produsele biocide cu atentie. Inaintea utilizarii, cititi eticheta si informatiile referitoare la produs.