Suport clienti

Relatii cu Clientii

Service Industrial Chemical Cleaning: serviciul de Relatii cu Clientii

Acum aveti la dispozitie serviciul de Relatii cu Clientii, unde va puteti informa despre:

  • - care sunt cele mai noi oferte Service Industrial Chemical Cleaning;
  • - distribuitorii care va pot oferi produsul dorit;
  • - care sunt produsele si serviciile Service Industrial Chemical Cleaning;
  • - care este cel mai avantajos mod de plata.

Service Industrial Chemical Cleaning asteapta un dialog permanent cu toti clientii sai la numarul de telefon 021/411.49.09, fax: 021/411.49.66 sau pe adresa de e-mail office@sic.ro, de luni pana vineri, intre orele 10:00-18:30, cu exceptia sarbatorilor legale.
Rolul echipei Service Industrial Chemical Cleaning este acela de a va informa si de a va consilia astfel incat sa luati decizia cea mai buna, de a va asculta atunci cand aveti sugestii si de a vã oferi solutii când aveti nevoie.
Pentru prezentari si/sau demonstratii, suport tehnic, consultanta de specialitate, service sau oferte de pret, va asteptam sa ne contactati sau sa ne vizitati la sediu.

Centrul de Informare Toxicologica

In caz de intoxicatii, puteti apela personalul medical pe plan national la numerele de telefon: 065-208002/208003/208004

Copyright

Toate drepturile, inclusiv copyright-ul si dreptul asupra bazei de date, referitoare la site-ul sic.ro si la continutul sau, sunt detinute de acesta sau altfel spus sunt utilizate de sic.ro in conformitate cu legile in vigoare.
Prin accesarea paginii web www.sic.ro va asumati responsabilitatea ca veti folosi continutul acesteia doar pentru uzul personal si nu cu scopul comercializarii. Puteti descarca anumite informatii si puteti tipari orice parte din continutul site-ului pentru uzul personal. Exceptand cele mentionate anterior, va asumati obligatia de a nu copia, stoca in orice mediu (inclusiv pe oricare site web), distribui, transmite, retransmite, difuza, modifica sau face public orice parte din site-ul sic.ro fara acordul prealabil al sic.ro.

Termeni si conditii:

Accesarea si utilizarea acestui site sunt oferite de sic.ro in conformitate cu urmatoarele conditii:

  • 1. Accesarea acestui site releva faptul ca acceptati aceste conditii, care intra in vigoare odata cu prima utilizare a site-ului.
    sic.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile ori de cate ori va fi nevoie, modificarile respective fiind mentionate online.
  • 2. Datoria dvs. este de a verifica in mod regulat informatiile de pe site pentru a afla in timp util modificarile care au fost facute. Utilizarea ulterioara a acestui site dupa ce modificarile au fost efectuate reprezinta acordul dvs. cu mentionarile facute anterior de noi.
  • 3. Materialele de pe site nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descarcate, difuzate sau transmise in nici un fel cu exceptia uzului personal. Orice alta utilizare a materialului de pe site necesita acordul prealabil al sic.ro. Nu este permisa adaptarea, modificarea sau crearea unui alt material derivat din materialul continut de acest site sau folosirea acestuia pentru orice alt scop in afara uzului personal. Acordul dvs. cu aceste conditii implica si faptul ca utilizarea site-ului trebuie facuta in concordanta cu normele legale si intr-o maniera care nu incalca drepturile, nu restrictioneaza si nu inhiba utilizarea acestui site de catre o terta persoana. Restrictionarea sau inhibarea includ si comportamentul ilegal, care poate cauza hartuirea sau disconfortul sau orice inconvenienta unei persoane, precum si transmiterea de materiale obscene sau ofensive, sau intreruperea activitatii normale a acestui site.
  • 4. Acest site si informatiile, numele, imaginile, fotografiile, logo-urile si icon-urile referitoare la sic.ro, produsele si serviciile sale sunt oferite respectand principiile calitatii si obiectivitatii.
  • sic.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru oric disfunctii, probleme tehnice, erori sau actiuni neglijente care apar din sau in legatura cu utilizarea acestui site.
  • 5. Orice contributie adusa acestui site este binevenita, cu conditia ca materialele trimise sa nu aiba un caracter defaimator.
  • 6. Orice conditie care este considerata a fi ilegala sau invalida va fi modificata sau eliminata.
  • 7. Termenii si conditiile sunt intocmite in concordanta cu legile din Romania.
  • 8. Daca nu acceptati termenii si conditiile mentionate, atunci nu aveti permisiunea de a accesa continutul acestui site.

Dezinsectie

Ce este:

Dezinsectia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a artropodelor, care vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale. Speciile de insecte cele mai des intalnite in acest domeniu de activitate sunt:

  • - gandacul rosu de bucatarie, gandacul negru de bucatarie, musca, tantarul, molia de haine, greierul de casa, puricele de om, paianjenul de casa, viespea, furnica neagra, molia covoarelor, etc.

Din punct de vedere practic, dezinsectia este de doua feluri:

  • - Preventiva (profilactica) care are scopul de a impiedica inmultirea si raspandirea daunatorilor, prin crearea de conditii nefavorabile dezvoltarii acestora.
    Ea trebuie sa aiba caracter permanent, de preferinta la 3 luni;
  • - Curativa (terapeutica sau de combatere) in focar, care urmareste distrugerea si indepartarea insectelor si antropodelor din unitatea asupra careia se actioneaza; ea se realizeaza la intervale repetate de 10 - 14 zile(perioada de incubatie a insectelor) pentru distrugerea focarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica.

Ce previne:

Dezinsecţia previne si combate transmisia unor boli de catre insecte si acarieni. Insectele, pe linga factorul de disconfort pe care il genereaza, sunt agenti cauzali ai unor pagube economice, precum si agenti de transmisie la om si animale, a unor boli infectioase si parazitare.
Este bine de stiut ca din totalul de peste 1.200.000 specii de insecte, numai un numar restrins sunt folositoare omului cum ar fi albina, viermele de matase, insecte acvatice ce constituie hrana pentru pesti. Primejdia mare pe care o prezinta insectele daunatoare se datoreste puterii mari de inmultire si voracitatii lor exagerate.
Pagubele materiale se realizeaza prin transmiterea de boli atat la culturi, cat si la animale.
Iata cateva boli propagate de insecte, fie prin intepatura, fie prin contact cu alimentele: febra recurenta, tifosul exantematic, tuberculoza, ciuma, malaria, afecţiuni cutanate, dermatoze, iritaţii ale mucoaselor oculare, toxiinfectii alimentare, viroze, etc.

Dezinfectie

Ce este:

Dezinfectia este o metoda a igienei, constand in operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni.

In afara de curatenia mecanica, care se impune în fiecare spatiu, dezinfectia se realizeaza:

  • - preventiv (profilactic) - care are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care, in mod normal, constituie microbismul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor.
  • - de necesitate - care se efectueazã pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.

Ce previne:

Dezinfectia previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmitatori de boli si combate raspindirea in masa a bolilor transmisibile.

Deratizare

Ce este:

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani) si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Deratizarea - distrugerea rozatoarelor daunatoare - are un rol deosebit de important, deoarece acestea constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Rozatoarele sunt mamiferele cele mai numeroase si raspindite, reprezentand o treime din fauna globului pamantesc. Prolificitatea este mare datorita maturitatii sexuale timpurii (1,5 - 3 luni), perioada de gestatie scurta (16 - 21 zile) fatari frecvente (2 - 8/an), cu un numar mare de pui la fatare (4 - 12), existand posibilitatea de reproducere a primelor generatii chiar in primul an de viata. Longevitatea este de 2 - 4 ani, harciogul atingand chiar 10 ani.

- Stiati ca: Numarul sobolanilor este de 2 : 2,5 ori mai mare decat cel a locuitorilor si ca acestea consuma in medie o cantitate de aprox. 22- 38 kg pe an. Se constata ca pagubele provocate de acestea, la nivelul unei localitati cu un numar de 300.000 locuitori ar fi de min. 1.000.000 euro/an.

Principalele rozatoare de la noi sunt:

  • - popandaul
  • - sobolanul cenusiu - sobolan de casa
  • - soarecele de misuna - specia albastra a soarecelui de casa
  • - soarecele de padure

Masurile de combatere sunt: Preventiva - profilactica - defensiva, realizandu-se prin: impiedicarea patrunderii si stabilirii rozatoarelor in obiective, indepartarea surselor de apa si hrana pentru rozatoare, distrugerea locurilor de adapostire pentru rozatoare.

Ce previne:

Deratizarea previne si combate transmisia unor boli de catre rozatore, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta rozatoarele daunatoare, soareci si sobolani, consta in aceea ca acestea provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate.
Rolul rozatoarelor in transmiterea unui numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale, este bine cunoscut.
Soarecii, dar mai ales sobolanii, sunt rezervoare de infectie si vectori, raspandind boli precum: trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, antraxul, turbarea, toxiinfectiile alimentare etc. La ceasta se adauga faptul ca sobolanii si soarecii distrug, polueaza si fac inutilizabile mult mai multe alimente, instalatii, spatii, decat alimentele consumate, facand astfel ca pierderile provocate de ei sa devina inestimabile.

Suport clienti