Fogger SS 400F

Mai multe informatii
Featured Product No
Tip produs Generator de ceata calda montabil pe autovehicule
In stoc
SKU
Fogger SS 400F
22.990,80 RON 19.320,00 RON

Caracteristici:
Modelul SS 400F, prin cele doua unitati ale sale, permite aplicarea de ceata de mare densitate, pe o arie vasta, cu un debit de 150 de litri pe ora, permitand o activitate de combatere a daunatorilor foarte eficienta din punct de vedere al timpului si fortei de munca, amestecul de combustibil si substante chimice este ajustat automat prin duzele sale fixe.

Specificatii:
Capacitatea standard a rezervorului de substante chimice este de 108 litri.
Echipamentul poate fi controlat de la distanta, permitand utilizatorilor sa ajusteze volumele de ceata si sa opreasca activitatea din interiorul vehiculului. Echipamentul este eficient pentru controlul insectelor daunatoare in perioadele fara vant.

Deralii:
Mod de pornire a operatiilor: Foarte usor de operat de pe scaunul soferului.
Sistem de auto control: Prevenire automata a scurgerilor de combustibil si de dezinfectant chiar si in cazurile de oprire brusca a operarii;
Control automat al combustibilului: Nu este necesar controlul combustibilului datorita controlului automat al aerului prin intermediul duzei fixe.
Dispozitiv dublu de racire cu aer: Situat în incinta de functionare, inlesneste controlul blocarii folosind un sistem automat.