Istoric

Istoric Companie

Compania Service Industrial Cleaning SRL, specializatã în activitãti si servicii de curatenie industriala si civila, dezinsectie si deratizare, a functionat ca societate pe actiuni cu sediul administrativ în Bucuresti, str. Popa Tatu nr. 14, sector 1.
Din mai 2004 s-a transformat în societate cu raspundere limitata. Pe lânga obiectul principal de activitate mentionat mai sus, în prezent este abilitatã sã desfasoare si activitãti de import-export de produse si echipamente specifice domeniului de activitate.
Noul sediu administrativ este situat în Bucuresti, strada Lt. Av. Negel Gheorghe nr. 12, sector 6 si se afla în proprietatea societatii.

Încă de la înfiintare, promovând un management performant, bine implementat si structurat la nivelul tuturor compartimentelor, si utilizând politici eficiente de marketing, societatea s-a impus ca o prezentã activã importantã pe piata serviciilor în domeniu.
Societatea dispune de o echipã de profesionisti si foloseste tehnici, echipamente si utilaje conforme cu standardele internationale si cu normele de mediu si protectie a muncii impuse de Uniunea Europeanã.

Din luna septembrie 2008,compania "mama" Service Industrial Cleaning a fost preluata de catre noua companie operationala Service Industrial Chemical Cleaning srl.