Despre noi

Despre noi

Calitatea sta la baza produselor pe care le distribuim!
Produsele noastre fac diferenta!
Expertiza noastra si instruirea clientilor fac diferenta!

Nu este intamplator faptul ca, in afara producatorilor JT Eaton, BlueLine, Best Pest, SprayTeam al caror Importator unic suntem, mai multi fabricanti de produse PCO(Pest Control Operation) i-au oferit companiei Service Industrial Cleaning distributia produselor lor pe piata romaneasca(Gea-Italia, Seshin-Korea, OR-MA - Italia) ca sa numim doar cativa).
Toti membrii echipei noastre cred in importanta abilitatilor tehnice si profesionalism, versus neglijenta si improvizatie.
Lumea Controlului impotriva daunatorilor (Pest Management Control) parcurge o etapa noua, unde, non-profesionalismul nu va mai fi acceptat. Cumparatorii finali vor cere mai mult, vor apela la profesionisti antrenati si calificati.
Dacã acesta este si scopul dvs., veti gasi un sprijin valoros si de incredere in Service Industrial Chemical Cleaning. Daca alegeti Service Industrial Chemical Cleaning, sunteti sigur ca va puteti baza nu doar pe un furnizor serios, ci si pe un consultant tehnic, care e mereu gata sa va raspunda la intrebari si e mereu in cautarea noilor solutii.

Compania "mama" Service Industrial Cleaning este Asociat Fondator al "A.N.O.DDD" - Asociatia Nationala a Operatorilor si Distribuitorilor in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie din Romania, infiintata in anul 2006.
Service Industrial Cleaning este si Membru Fondator al "ANOD" - Asociatia Generala a operatorilor de dezinsectie, deratizare, dezinfectie, tratamente fito-sanitare, a distribuitorilor de utilaje, echipamente si substante specifice din Romania, infiintata in anul 2005.